Audio jack is not working on my samsung chromebook pro

"I have a Samsung Chromebook Pro (Caroline), and after a fresh install of Fedora and running the audio script, the audio jack does not work. This is my audio device: Multimedia audio controller: Intel Corporation Sunrise Point-LP HD Audio (rev 21).

Here is part of the dmesg command output:

[1.256734] snd_hda_intel 0000:00:1f.3: bound 0000:00:02.0 (ops i915_audio_component_bind_ops [i915])
[1.256794] snd_hda_intel 0000:00:1f.3: enabling device (0000 → 0002)
[1.256907] snd_hda_intel 0000:00:1f.3: bound 0000:00:02.0 (ops i915_audio_component_bind_ops [i915])
[1.257000] snd_hda_intel 0000:00:1f.3: irq 153 for MSI/MSI-X
[1.278935] snd_hda_codec_realtek hdaudioC0D0: autoconfig for ALC255: line_outs=1 (0x14/0x0/0x0/0x0/0x0) type:speaker
[1.278939] snd_hda_codec_realtek hdaudioC0D0: speaker_outs=0 (0x0/0x0/0x0/0x0/0x0)
[1.278942] snd_hda_codec_realtek hdaudioC0D0: hp_outs=1 (0x21/0x0/0x0/0x0/0x0)
[1.278944] snd_hda_codec_realtek hdaudioC0D0: mono: mono_out=0x0
[1.278946] snd_hda_codec_realtek hdaudioC0D0: inputs:
[1.278948] snd_hda_codec_realtek hdaudioC0D0: Headset Mic=0x19
[1.278950] snd_hda_codec_realtek hdaudioC0D0: Internal Mic=0x12

And here are some relevant log entries:

5:41:04 PM kernel: SERVICE_START pid=1 uid=0 auid=4294967295 ses=4294967295 subj=system_u:system_r:init_t:s0 msg=‘unit=fwupd comm=“systemd” exe=“/usr/lib/systemd/systemd” hostname=? addr=? terminal=? res=success’
5:41:04 PM systemd: Started fwupd.service - Firmware update daemon.
5:41:04 PM fwupd: 21:41:04.642 FuMain Daemon ready for requests (locale en_US.UTF-8)
5:41:04 PM kernel: SERVICE_START pid=1 uid=0 auid=4294967295 ses=4294967295 subj=system_u:system_r:init_t:s0 msg=‘unit=passim comm=“systemd” exe=“/usr/lib/systemd/systemd” hostname=? addr=? terminal=? res=success’
5:41:04 PM systemd: Started passim.service - Local Caching Server.
5:41:04 PM avahi-daemon: Missed message org.freedesktop.DBus.Properties::GetAll()
5:41:04 PM systemd: Starting passim.service - Local Caching Server…
5:41:04 PM kernel: BPF prog-id=65 op=LOAD
5:41:04 PM fwupd: ERROR:tcti:src/tss2-tcti/tcti-device.c:506:Tss2_Tcti_Device_Init() timeout waiting for response from fd 14
5:41:04 PM systemd: dbus-:[email protected]: Consumed 2.347s CPU time.